Euro Personal SRL este autorizata ISO 9001

Liderul pietei iesene, Euro Personal SRL devine etalonul calitatii in formarea profesionala din Moldova prin obtinerea certificarii in managementul calitatii.
La sfarsitul lunii februarie 2015 firma a fost certificata conform standardului organismului international European Fundation for Quality Management pentru urmatoarele domenii de activitate:
– Formare profesionala,
– Scoli de pilotaj (conducere),
– Consultanta pentru afaceri si management.

Societatea noastra si-a extins oferta cu noi cursuri, iar in anul 2015 ne vom extinde in orase, dar si pe programele de calificare. Va invitam sa ne vizitati site-ul si sa va inscrieti la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile in materie de formare profesionala a adultilor.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *