De ce ar trebui sa vii la cursul nostru de Formator?

AbstractAlegerea unui curs este o treaba usoara pentru unii: dau o cautare serioasa pe Google, bifeaza cursul cu cel mai mic pret, isi iau certificatul si isi ating scopul.

Pentru cei interesati si de calitatea procesului, nu doar de rezultat, alegerea unui curs devine o treaba serioasa care incepe tot de la cautarea pe Google. Vrem sa vedem data de incepere si daca programul se pliaza pe posibilitatile noastre, in ideea ca vom frecventa efectiv acele ore. Pretul are un rol important, dar nu definitoriu, in schimb modul de derulare al cursului conteaza mult. Vrem sa invatam ceva, iar asta inseamna ca trebuie sa avem de la cine. Ne intrebam cine este trainerul si ce are el de spus, dar si ce istoric are firma in domeniu. Dupa ce aflam toate aceste informatii, alegem … in cunostinta de cauza.

Pentru a alege in cunostinta de cauza, noi va spunem urmatoarele:

  • La Euro Personal cursul de Formator este predat de doamna Antonela Cristina Sofronia, doctor in economie cu experienta de 15 ani in domeniul formarii profesionale continue. Pana in prezent doamna are peste 2000 de absolventi, iar majoritatea lucreaza in domeniul pentru care s-au pregatit,
  • Euro Personal SRL ca furnizor de formare profesionala detine autorizare pe standardul international de calitate ISO 9001:2008, ceea ce reprezinta o garantie pentru calitatea serviciilor oferite,
  • Nu in ultimul rand, la Euro Personal aveti ocazia sa exersati practic competentele dobandite la curs prin sustinerea unei lectii in fata colegilor, element pe care nu-l mai regasiti la nici o alta fima din oras.

Am prezentat cel putin 3 motive pentru care cursul nostru este cel mai bun din zona Moldovei, iar daca doriti sa va completati competentele, va anuntam ca urmatoarea serie incepe in luna februarie 2016.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.

Lasa un comentariu

*

captcha *