Curs Manager de formare la Cluj, Sibiu, Galati, Timisoara, Bucuresti, Ramnicu Valcea, Iasi, Oradea, Constanta

header-img-120

Legea formarii profesionale se schimba in anul 2016! Conform art. 5 al. 3 din noul Ordin privind metodologia autorizarii, fiecare furnizor de formare va avea o comisie formata din 2 membri dintre care unul va fi alsolvent al cursului de Manager de formare, cod COR 242406, iar celalalt al cursului de Evaluator de furnizori si programe de formare, cod COR 242408.

Societatea noastra a conceput standardul ocupational pentru cursul de Manager de formare si va organiza acest program incepand din luna martie 2016 in toata tara.

Avand in vedere faptul ca este autorizat pentru 180 de ore, va rugam sa ne contactati din timp pentru inscrieri.

Despre Training Cariere
Training Cariere desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor. Dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 20 calculatoare, spatiu si mobilier modern adaptat cerintelor formarii profesionale, licente pentru programele utilizate. Profesorii au studii superioare universitare si postuniversitare, experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, fiind flexibili si receptivi la nevoile cursantilor. Pentru fiecare materie predata se ofera suport de curs sau manual, CD cu program demonstrativ (unde este cazul) si alte informatii utile.
  1. Suciu Alina Natalia Răspunde

    Mă interesează acest curs. Doresc informaţii suplimentare la adresa de e-mail. Menţionez că sunt profesor în judeţul Cluj.

Lasa un comentariu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Deschide chat
Buna ziua !
Cu ce va putem ajuta ?